Tuinreizen, met gelijkgestemden de mooie tuinen bezoeken.

Ieder jaar organiseert Groei&Bloei Deurne/Venray een of meerdere tuinreizen, waaronder meestal ook een meerdaagse reis naar tuinen in het buitenland. Inspirerende reizen onder leiding van een ervaren tuinexpert met gelijkgestemde mensen (vaak uit de omgeving).

Tuinenreis naar de Cotswolds 1 t/m 5 juli 2021

Ongeveer een jaar geleden hebben verschillende leden zich opgegeven voor onze tuinenreis naar de Cotswolds. We weten allemaal hoe dat gelopen is.

Intussen zijn we een jaar verder en altijd is alles nog niet als vanouds. Maar er zijn lichtpuntjes: in Nederland, maar vooral in Engeland wordt er volop gevaccineerd.

Ook heeft Garden Tours vanuit diverse instanties bericht gekregen dat er vanaf 21 juni hoogstwaarschijnlijk weer internationaal gereisd kan worden.

Wij hebben vorig jaar meteen bij Garden Tours weer voor dit jaar gereserveerd, omdat alle reserveringen een jaar van tevoren gemaakt moeten worden, wil je voldoende keuze hebben voor hotels en tuinen.

Onze reis staat nu van 1 t/m 5 juli in de agenda. De flyer is in orde gemaakt, omdat ze er voorlopig vanuit gaan dat onze reis door kan gaan.

De flyer met alle informatie gaat hierbij, zodat je eens kunt kijken wat voor moois er allemaal te zien is.

Je ergens op verheugen, geeft ook wat hoop, denken we.

Het zou fijn zijn als je Mieke van Stratum op de hoogte brengt van je plannen in deze. Het verplicht je tot niets; een definitieve inschrijving kan nog tot 1 mei 2021.

Neem contact op met Mieke via mail: mieke.vanstratum(at)gmail.com