Deurne/Venray

Lezing 9 november Dichter bij de natuur’ door “Aardman” Aard van Otterdijk

Aard van Otterdijk verzorgt woensdag 9 november de lezing bij Groei & Bloei afdeling Deurne/ Venray.
Aard is tuinontwerper en hovenier in Vlierden. Hij maakt ontwerpen, realiseert de aanleg en draagt zorg voor het onderhoud. Zijn inspiratie haalt hij uit allerlei mooie dingen om ons heen: een tuin, park of landschap, een kwekerij, een galerie, boek of gewoon iemand met een verhaal. Hij deelt dit graag met ons.
Zijn specialisatie is het ontwerpen van natuurlijke borders die in elk seizoen de moeite van het bekijken waard zijn. Alle zintuigen worden geprikkeld. Het oog, het oor, maar ook de geur en de tastzin zijn in zijn ontwerpen belangrijke aspecten.
Aard is ook liefhebber van natuurlijke tuinen die aantrekkelijk zijn voor allerlei kleine dieren zoals egeltjes, eekhoorns, vogels, bijen en vlinders. En hoe klein de tuin ook is, er is altijd plaats voor een fruitboom, kruidenhoekje en/of snijbloemenborder.

Laat je inspireren door Aardman: Dichter bij de natuur.
De lezing wordt gehouden woensdag 9 november in het Gerardushuis Parkstraat 2 (Walsberg) Deurne 20.00 uur. De bijeenkomst is gratis voor leden, niet-leden betalen 4 euro.
 

Aard van Otterdijk was al heel jong bezig met tuinen en ‘grondwerk’, Hier een leuke foto van Aard in zijn jonge jaren, je ziet de gedrevenheid in zijn gezicht!