Bloemschikken, leer met een gezellige cursus (voor beginners en gevorderden) romantische boeketten en mooie bloemstukken maken.

Groei&Bloei Deurne/Venray geeft ieder voorjaar en najaar bloemschikcursussen voor zowel beginners als gevorderden. Ervaren docenten leren in een serie gezellige lessen de basistechnieken en de fijne kneepjes van het bloemschikken. Van romantische boeketten en mooie bloemstukken tot stijlvolle tafelstukken en bloemarrangementen afgestemd op het seizoen.
Een cursus bestaat uit een blok van 5 lessen die meestal om de 14 dagen worden gegeven. De blokken worden in het voorjaar en in het najaar gegeven. De najaarsblokken sluiten qua moeilijkheidsgraad aan op de voorjaarsblokken.

Informatie: info(at)deurne.groei.nl
Willy Nouwen / 06 13181873 / wnouwen(at)onsbrabantnet.nl

Foto’s van de verschillende bloemschikcursussen en workshops vind je op de fotopagina.

Nieuwe bloemschikcursus voorjaar 2022 voor beginners en gevorderden

We zijn weer begonnen met groene / bloemige creaties te maken.
We wikkelen, stapelen en spelen met groen en bloemen, bekijk de foto’s op onze site eens.
In het voorjaar van 2022 beginnen we weer met nieuwe cursussen voor beginners en gevorderden.
Wil je ook creatief leren omgaan met bloemen en groen, kom dan meedoen.
Ben je al creatief en vind je het leuk om regelmatig een mooie creatie te maken, meld je dan aan via mail bij wnouwen(at)onsbrabantnet.nl
Ook voor meer informatie mail naar: wnouwen(at)onsbrabantnet.nl

Bloemschikcursussen ‘Creatief met Groen’, najaar 2021

In het najaar van 2021 hebben we gelukkig onze bloemschikcursussen weer op kunnen pakken. We zijn weer gestart met nieuwe blokken van vijf gezellige lessen bloemschikken. Daaraan voorafgaand ook nog 2 lessen om de lessen die door Corona niet door konden gaan, in te halen.

Bloemschikcursus voor beginners (basiscursus) door Lilian van Marrewijk

Donderdagavond 20.00 uur
Data: 21-10, 4-11, 18-11, 2-12, 16-12-2021
Locatie: Ossenbeemd, Haageind 31 Deurne.
We bieden een all-inclusive mogelijkheid aan: voor leden € 77,50 en voor niet-leden € 92,50; wij zorgen dan voor het materiaal.
Daarnaast bieden we ook een mogelijkheid aan waarbij je voor eigen materiaal zorgt: voor leden € 40,- en voor niet-leden € 50,00, dit is dus exclusief materiaal.

Creatief-met-Groen-groepen, najaar 2021, door Willy Nouwen (beide groepen zitten helaas al vol)
Er wordt ook weer nieuw blokken gegeven (plus 2 inhaallessen) voor bloemschikkers die al wat verder zijn. We werken vooral met materiaal uit eigen tuin en maakten fantasievolle, creatieve stukken, die goed aansluiten op de diverse seizoenen.

Dinsdagavond 20.00 uur
Data: 19-10, 2-11, 16-11, 30-11 en 14-12-2021.
Helenaveenseweg 64, Griendtsveen

Donderdagavond 19.30 uur
Data: 21-10, 4-11, 18-11, 2-12 en 16-12-2021.
Helenaveenseweg 64, Griendtsveen

De foto’s met de resultaten van de verschillende lessen zie je op de fotopagina.