Bloemschikken, leer met een gezellige cursus (voor beginners en gevorderden) romantische boeketten en mooie bloemstukken maken.

Groei&Bloei Deurne/Venray geeft ieder voorjaar en najaar bloemschikcursussen voor zowel beginners als gevorderden. Ervaren docenten leren in een serie gezellige lessen de basistechnieken en de fijne kneepjes van het bloemschikken. Van romantische boeketten en mooie bloemstukken tot stijlvolle tafelstukken en bloemarrangementen afgestemd op het seizoen.
Een cursus bestaat uit een blok van 5 lessen die meestal om de 14 dagen worden gegeven. De blokken worden in het voorjaar en in het najaar gegeven. De najaarsblokken sluiten qua moeilijkheidsgraad aan op de voorjaarsblokken.

Informatie: info(at)deurne.groei.nl
Willy Nouwen / 06 13181873 / wnouwen(at)onsbrabantnet.nl

Foto’s van de verschillende bloemschikcursussen en workshops vind je op de fotopagina.

Cursus Creatief met Groen voorjaar 2023, voor beginners en gevorderden.

Groei & Bloei afdeling Deurne/Venray start in februari/maart de cursus Creatief met Groen.
De cursus wordt verzorgd door Willy Nouwen. Zij heeft jarenlange ervaring in het geven van deze schikcursussen.
Informatie en foto’s van de verschillende bloemschikcursussen en workshops vind je op de fotopagina.

Beginners
We starten in maart met een nieuwe groep beginnende bloemschikkers. In 5 avonden leer je de basisbeginselen en de fijne kneepjes kennen om van natuurlijke materialen mooie boeketten en stijlvolle bloemstukken te maken. We werken veel met natuurlijk materiaal en groen uit de tuin.
De cursus wordt gegeven op dinsdagavond 20 uur in Griendtsveen. Data 23-02, 16-03, 30-03, 13-04, 11-05-2023

Gevorderden
De cursussen voor gevorderden (2 groepen) is op dinsdagavond 19.30 uur of donderdag 20 uur. Op dinsdagavond is nog plaats.
Data dinsdaggroep 07-03, 21-03, 04-04, 18-04 en 02-05-2023.
Data donderdaggroep 09-03, 23-03, 06-04, 20-04 en 04-05-2023.

Kosten
Voor leden van Groei & Bloei zijn de kosten voor 5 avonden 82,50 euro en voor niet leden 100,- euro. In deze prijs zitten alle materialen, vaasjes, bakjes, bloemen etc. De prijs is dus volledig all inclusive. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om zelf steeds voor de materialen te zorgen. De prijs voor de cursus exclusief materiaal is op aanvraag.
Opgave kan via mail: wnouwen(at)onsbrabantnet.nl