Deurne/Venray

Plantenmarkt-Tuinmarkt 13 mei 2023

Jaarlijkse organiseert Groei&Bloei Deurne/Venray een grote Plantenmarkt - Tuinmarkt in het centrum van Deurne.

Op 13 mei 2023 (de zaterdag voor Moederdag, de tweede zondag in mei) werd van 10.00 tot 16.00 uur op de Markt een gezellige markt gehouden. De weergoden waren ons dit jaar ook weer gunstig gestemd, met mooi weer, lekker warm, ideaal weer voor een plantenmarkt. En was dan ook gezellig druk de hele dag

Dankzij de verschillende kwekers van bijzondere vaste planten en struiken, kon menig tuinliefhebber ook dit jaar weer met een of meer bijzondere aanwinsten naar huis gaan.

De markt is nu al meerdere jaren geconcentreerd op de Markt, waardoor de plantenmarkt compacter is geworden en veel gezelliger. En het grote pluspunt van het centrum als locatie is de vele daar aanwezige horecagelegenheden met leuke terrassen.
Deurne is centraal gelegen in regio Oost-Brabant/Noord-Limburg, een regio met veel groen en actieve tuiniers (met ruime tuinen!).
Voor de markt waren ook dit jaar toonaangevende kwekers uit het hele land en België, alsmede hobbyisten en leden uit de hele regio uitgenodigd.
Het is ieder keer weer een gezellige markt met een ruim aanbod voor liefhebbers. Naast planten vind je er tal van aanverwante tuinartikelen. Maar ook een kinderhoekje en muziek.

De lijst met deelnemers vind je hier.

Foto’s van de Plantenmarkt-Tuinmarkt 2023 staan op de fotopagina.