Deurne/Venray

Plantenmarkt-Tuinmarkt 8 mei 2021 gaat helaas niet door

Velen van jullie zullen kennis hebben genomen van de persconferentie op 13 april over de situatie in Nederland rondom het Covid-19 virus en over het stappenplan dat onze regering heeft uitgezet.
Helaas biedt dat geen ruimte om onze Plantenmarkt-Tuinmarkt in mei te organiseren. Onze markt valt in de categorie evenementen en die mogen voorlopig niet plaatsvinden. Ook doorschuiven naar bijvoorbeeld de zaterdag voor Pinksteren is geen optie. Evenementen zijn als alles goed blijft gaan ook dan niet toegestaan en zijn in het stappenplan van de overheid niet eerder dan 16 juni voorzien.

Ondanks ons optimisme en onze zoektocht naar een alternatieve geschikte locatie in goede samenwerking met de gemeente Deurne hebben we als bestuur moeten besluiten dat de markt in 2021 definitief geen doorgang zal hebben. Dat is jammer voor alle tuinliefhebbers en onze ondernemers die wij van harte een mooie zaterdag in mei hadden gegund.

Laten we hopen dat we in 2022 weer vol kunnen gaan en dat twee jaar afwezigheid geen blokkade is geweest voor de mooie traditie die we nu al meer dan 40 jaar hebben georganiseerd.