Plantenruildagen, maak tuinliefhebbers blij met je overtollige planten.

Leden van Groei&Bloei gooien geen planten weg, maar maken anderen daar blij mee! Soms heb je planten in je tuin die wat enthousiaster groeien dan de planning is. Of je wilt een gedeelte van je tuin opnieuw inrichten en sommige planten passen niet meer in het nieuwe plaatje. Dus heb je planten over.

Ieder jaar organiseert Groei&Bloei Deurne/Venray daarom in april en oktober Plantenruildagen. De planten die je over hebt, kun je daar (gratis) aanbieden aan andere Groei&Bloei-leden en natuurlijk kun je zelf andere planten meenemen. Een perfecte manier om anderen blij te maken met jouw planten. En zelf verrassende ontdekkingen te doen.

Vacature zaaien Plant van de Maand

Het zaaien en stekken van de Planten van de Maand gaat John Bax helaas niet meer doen.

John is verhuisd en heeft te weinig ruimte om hiervoor te zorgen.

Hij wil wel nog de omschrijving van de planten voor zijn rekening nemen.

We zijn nu op zoek naar iemand die het zaaien en/of stekken van planten van John wil overnemen (we hebben nu nog wat voorraad aan planten). Vaak moet er ook verspeend of opgepot worden.

Dat gebeurt regelmatig door degene die voor de verdere opkweek zorgt.

In ‘normale’ jaren delen we 6 keer per jaar een plantje uit op de ledenavond. Dan hebben we ongeveer 60 plantjes nodig. Onkosten worden natuurlijk vergoed.

Heb je interesse om dit te doen of heb je nog vragen, neem dan contact op met Leendert Brouwer tel: 0478 – 584342, e-mail: leendertbrou(at)gmail.com