Bloemschikken, leer met een gezellige cursus (voor beginners en gevorderden) romantische boeketten en mooie bloemstukken maken.

Groei&Bloei Deurne/Venray geeft ieder voorjaar en najaar bloemschikcursussen voor zowel beginners als gevorderden. Ervaren docenten leren in een serie gezellige lessen de basistechnieken en de fijne kneepjes van het bloemschikken. Van romantische boeketten en mooie bloemstukken tot stijlvolle tafelstukken en bloemarrangementen afgestemd op het seizoen.
Een cursus bestaat uit een blok van 5 lessen die meestal om de 14 dagen worden gegeven. De blokken worden in het voorjaar en in het najaar gegeven. De najaarsblokken sluiten qua moeilijkheidsgraad aan op de voorjaarsblokken.

Informatie: info(at)deurne.groei.nl
Willy Nouwen / 06 13181873 / wnouwen(at)onsbrabantnet.nl

Foto’s van de verschillende bloemschikcursussen en workshops vind je op de fotopagina.

Bloemschikcursussen ‘Creatief met Groen’, voorjaar 2020 voorlopig stilgelegd

De veiligheid en gezondheid van de mensen die deelnemen aan de activiteiten van Groei&Bloei Deurne/Venray staat bij ons altijd voorop. Met het oog op de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de oproep van de overheid om onnodige sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, hebben we besloten om de komende tijd alle activiteiten te annuleren. Er zijn dus in ieder geval tot midden april geen activiteiten meer.
Alle bloemschikcursussen worden daarom stilgelegd.

In het voorjaar van 2020 gaan we weer starten met nieuwe blokken van vijf gezellige lessen bloemschikken.

Bloemschikcursus voor beginners (basiscursus) door Lilian van Marrewijk
Donderdagavond 20.00 uur
Data; 20-2, 5-3, de resterende 3 lessen worden naar verwachting in het najaar gegeven.
Locatie: Ossenbeemd, Haageind 31 Deurne.

We bieden een all-inclusive mogelijkheid aan: voor leden € 77,50 en voor niet-leden € 92,50; wij zorgen dan voor het materiaal.
Daarnaast bieden we ook een mogelijkheid aan waarbij je voor eigen materiaal zorgt: voor leden € 40,- en voor niet-leden € 50,00, dit is dus exclusief materiaal.

Creatief-met-Groen-groepen, voorjaar 2020, door Willy Nouwen (beide groepen zitten helaas al vol)
Er wordt ook weer nieuw blokken gegeven voor bloemschikkers die al wat verder zijn. We werken vooral met materiaal uit eigen tuin en maakten fantasievolle, creatieve stukken, die goed aansluiten op de diverse seizoenen.

Dinsdagavond 20.00 uur
Data: 11-2, 10-3, de resterende 3 lessen worden naar verwachting in het najaar gegeven.
Helenaveenseweg 64, Griendtsveen

Donderdagavond 19.30 uur
Data: 13-2, 12-3, de resterende 3 lessen worden naar verwachting in het najaar gegeven.
Helenaveenseweg 64, Griendtsveen

Wil je nog informatie, neem dan contact op met Willy Nouwen via e-mail wnouwen@onsbrabantnet.nl of telefonisch 06 13181873