Deurne/Venray

Versterk de club! Dringende oproep

De afdeling Groei & Bloei Deurne/Venray is een actieve groep met door het jaar heen volop lezingen, tuinbezoeken, plantenruil, Plantenmarkt-Tuinmarkt en 8x per jaar de ‘Plant van de Maand’. Dat gaat allemaal niet vanzelf en het bestuur is dan ook blij met de leden die zich inzetten in de verschillende werkgroepen. Ondanks dat lopen we nu wel vast.

DRINGENDE OPROEP
Bestuurslid per 1 februari. 
Op 1 februari heeft Leendert Brouwer na 12 jaar ons bestuur verlaten. We zijn dringend op zoek naar een opvolger.
Het bestuur is nu als volgt samengesteld:

  • Antoinette Knoet-Michels voorzitter, externe PR, organisatie Plantenmarkt-Tuinmarkt, link werkgroepen lezingen en PR, contactpersoon voor het rayon Zuid Oost Nederland en lid landelijke ledenraad.
  • Marja Verbaarschot vicevoorzitter, penningmeester en organisatie Plantenmarkt-Tuinmarkt
  • Anja Houben secretaris en link naar werkgroep ledenwerving.

Het bestuur vergadert in de regel 1x per maand.

Interne PR. Website en nieuwsbrieven
John Bax is al jarenlang onze webmaster en zonder hem blijft u niet op de hoogte van alle ontwikkelingen via nieuwsbrieven en nieuwsflitsen. Er is versterking nodig van iemand die op termijn de rol van John over gaat nemen. John is van harte bereid iemand volop de tijd te geven om zich in te werken. 
We lopen als vereniging volkomen vast als we de opvolging niet nu al inregelen. Het vraagt geen technische ICT-kennis, omdat website en formats zijn ingericht. Gemakkelijk kunnen omgaan met computer zodat nieuwsbrieven en informatie in de vaste formats op de website gezet kunnen worden is wel vereist. Vraag John. Hij is bereikbaar voor informatie 06 81590047