Deurne/Venray

Tuinbezoeken aan tuinen van leden, aparte tuinen en kwekerijen.

Groei&Bloei Deurne/Venray is een actieve vereniging met verschillende activiteiten.
Zo bezoeken we in het tuinseizoen regelmatig tuinen. Soms zijn dat tuinen van leden (het is altijd leuk, leerzaam en vooral gezellig om bij andere tuiniers te kijken), soms ook andere tuinen in de omgeving of een kwekerij.
Alle leden van Groei&Bloei Deurne/Venray kunnen de tuinen bezoeken, maar het is wel nodig om je daar steeds apart voor aan te melden. De tuineigenaren hebben dan van tevoren een idee op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Het is voor jou een kleine moeite om je aan te melden en voor de organisatoren een hele hulp. In de nieuwsbrief staat steeds hoe je je aan moet melden.
Eventuele kosten voor entrees en de kosten voor het vervoer (we gaan voornamelijk met eigen auto’s) worden hoofdelijk omgeslagen.
 

4 april 2020 Bezoek Stinzentuin Valkenswaard gaat niet door!

De veiligheid en gezondheid van de leden van Groei&Bloei staat bij ons altijd voorop. Met het oog op de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de oproep van de overheid om onnodige sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, hebben we besloten om het bezoek aan de Stinzentuin in Valkenswaard op 4 april niet door te laten gaan.

26 september bezoek Hortensia Kwekerij Sijben Helenaveen

Het bezoek aan de kwekerij in Helenaveen is op zaterdag 26 september van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Het bedrijf heeft snijhortensia's; het gaat dus om de bloemen en niet om de planten. We worden ontvangen met koffie en vlaai. De kosten zijn 5 euro per persoon. 
Adres: Familie Sijben, Kervelweg 4, 5759 PN Helenaveen
Opgeven voor dinsdag 22 september bij: 
Hettie van Beek, 0493-313352, hettievanbeek(at)gmail.com

Gezamenlijk vertrek om 13.45 uur bij de Ossenbeemd.