Deurne/Venray

Nieuwsbrief oktober 2020

De activiteiten van Groei&Bloei Deurne/Venray helaas opnieuw stilgelegd.

Hopelijk bereikt deze nieuwbrief jullie allen in goede gezondheid en word je niet geconfronteerd met ziekte door het Covid19-virus.

De veiligheid en gezondheid van de mensen die deelnemen aan de activiteiten van Groei&Bloei Deurne/Venray staat bij ons altijd voorop. Met het oog op de recente ontwikkelingen rondom het Covid19-virus en de maatregelen in Zuid-Oost-Brabant, hebben we besloten om in ieder geval de komende maand alle activiteiten te annuleren. Daarna bekijken we van maand tot maand wat er wel of niet mogelijk is.
Er zijn dus in ieder geval tot eind oktober geen activiteiten meer.

Concreet betekent dat het volgende:
•    14 oktober 2020, de lezing van Dina Deferme vervalt
•    17 oktober 2020, de plantenruil vervalt

We zijn ons ervan bewust dat het vervelend is dat we zo snel na de herstart weer moeten stoppen, maar de gezondheid van iedereen staat voorop.
Ondertussen blijven we de ontwikkelingen nauwkeurig volgen en we laten zo snel mogelijk weten of we later in het jaar weer op kunnen starten.

We wensen iedereen die te maken heeft met het Covid19-virus veel sterkte en geduld in quarantaine en wensen vooral voor de zieken een spoedig herstel. 
We hopen van harte dat met de genomen maatregelen de uitbreiding van het virus snel tot stilstand komt, iedereen gezond blijft en ieder van ons de activiteiten weer kan gaan oppakken. 

Blijf gezond, Anja Houben