15 mei 2019 Excursie Gardenista

We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan de geplande excursie op 15 mei naar Gardenista, het landgoed van Kasteel Ophemert. Om optimaal te kunnen genieten van al het moois hebben wij ervoor gekozen om dit uitstapje meteen bij de start van het tuinevenement te organiseren.

We vertrekken om 9 uur vanaf Haageind en verzamelen om half 4 weer voor de terugreis; we zijn dan om 17.00 uur weer thuis. De kosten bedragen € 29,50. Dat is inclusief entreebewijs en koffie met gebak.

Betalen is opgeven. Maak vóór 25 april het bedrag over op Rabobank IBAN NL88 RABO 0104.1456.25 K.M.T.P. afd. Deurne onder vermelding van 15 mei 2019 en je adresgegevens.

Vrijwilligers gevraagd voor Gardenista

In mei 2019 lanceert Groei & Bloei een nieuw evenement Gardenista. Alles wat met onze vereniging te maken heeft, krijgt een prachtig plekje op deze show. Het vindt plaats van 15 t/m 19 mei 2019 op landgoed Ophemert. Kijk alvast op de website www.gardenista.nl

Uiteraard zal bloemschikken als activiteit niet ontbreken. Daarvoor wordt niet alleen de grootste tent op het terrein ingericht, maar ook gelegenheden in en rond het kasteel, bij de horeca, op het podium waar optredens plaatsvinden, zodat iedereen kan genieten van die mooie hobby. Dat vraagt vanzelfsprekend veel man/vrouwkracht, daarom zoekt men vrijwilligers die bij de diverse werkzaamheden kunnen helpen voor en tijdens de show.

Vind je het leuk om mee te helpen, met bijv. de deelnemers wegwijs te maken, te assisteren met het installeren van de werkstukken of met het begeleiden van de tentoonstelling? Ook bij het maken van bloemwerk in en rond het kasteel voordat Gardenista begint (13 en 14 mei) is assistentie nodig. Je kunt je opgeven bij Betsie Grondman (lambertha58(at)gmail.com). Vermeld ook alvast welke dag en/of dagdelen je beschikbaar bent in de periode van 13 t/m 19 mei 2019.

Je krijgt passende kleding als je ‘in dienst’ bent van Gardenista, een vergoeding voor de reiskosten, lunch, koffie/thee/fris en 2 vrijkaartjes voor het evenement. Ook is er een goede plek om je auto te parkeren. Alle hulp is welkom.

Afdeling Deurne/Venray wil graag een excursie naar dit evenement organiseren en plant deze voorlopig op 15 mei 2019, omdat er dan nog de meeste planten, bloemen en andere zaken aanwezig zijn. In een latere nieuwsbrief hoor je er meer over.