Activiteiten & Actueel

Zesdaagse tuinenreis 2018 naar Schotland

Zesdaagse tuinreis naar Oost-Schotland van zondag 10 t/m vrijdag 15 juni 2018

Garden Tours heeft voor ons een keuze gemaakt uit de mooiste tuinen van de streek; ook plannen we een bezoek aan de historische stad Edinburgh.

We gaan heen en terug met een nachtboot van DFDS SEAWAYS (IJmuiden -New Castle-upon-Tyne v.v.) 

Om te vermijden dat we zelf vervoer van Deurne naar IJmuiden moeten regelen, hebben we voor de hele reis een Nederlandse bus besproken die ons in Deurne ophaalt en ook weer terugbrengt. Daardoor is de basisprijs wel wat hoger, maar hoef je niet te sjouwen met bagage en eventueel planten. Ook hoef je voor beide overnachtingen op de boot alleen maar een nachttas mee te nemen en kan de grotere bagage in de bus blijven. Er is voor iedereen wel een buitenhut gereserveerd, maar daarin is de ruimte toch beperkt.

Verder verblijven we drie nachten in hotel Macdonald Cardrona nabij Peebles.

De prijs bedraagt € 785,- vanaf 25 deelnemers. Deze prijs is exclusief entrees voor de tuinen, enkele lunches, koffie/thee en € 2,50 voor het calamiteitenfonds.

Voor eenpersoonskamers geldt een toeslag € 110,- en voor de buitenhut € 85,-.

Kosten van de entrees voor de tuinen, sommige bezoeken inclusief koffie /thee geschat op ca. £ 70,- (€ 80,-)

Kosten voor 2 x gereserveerde lunch geschat op ca. £ 20,- (€ 23,-)

Voor verdere informatie of het aanvragen van de flyer/inschrijfformulier: Mieke van Stratum 0493-315439 a.stratum65(at)upcmail.nl

meer

Smullen van buitenlandse tuinen

Natuurlijk is het altijd leuk om in de grote, professionele tuinen te gaan kijken. Je kunt wel eens jaloers worden op wat ze daar allemaal voor elkaar krijgen (en wat in je eigen tuin nooit zal lukken), maar het is wel smullen. Ga gezellig met medetuiniers tuinen kijken. Doen!

21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien