Wegwijs in de fotoalbums

Elke foto links staat voor één album (albumnaam staat onder deze foto).

Overigens, als je de recente foto's (van dit jaar) wilt zien, klik je boven op de knop FOTO'S.

Klik op het album van je keuze - het opent.

Door te klikken op een foto, wordt die vergroot, je kunt dan met de pijltjes links en recht in de foto naar de vorige of de volgende foto gaan.

Met het kruisje (x) rechts onder de foto kun je de vergrote foto sluiten.

Veel kijkplezier!

Een gezellige bijeenkomst van alle leden van de Plant van de Maand groep als dank voor het voorbije jaar én start van een nieuw tuinseizoen, 9 februari 2015
aantal foto's: 5
De eerste bijeenkomst in 2015, een lezing van Jan Thielen over de gezonde roos, gevolgd door een Nieuwjaarsreceptie.
aantal foto's: 8
Jaarvergadering 2015 (op woensdag 11 februari), huldiging van een jubilaris en aansluitend lezing over Fuchsia's.
aantal foto's: 12
Gratis sneeuwklokjes voor Groei&Bloei-leden op zaterdag 7 februari 2015 bij een boerderij aan de Breemortelweg die binnenkort gesloopt wordt.
aantal foto's: 3
Snoeicursus door Hans van Dreumel; 12 maart 2015 theorie, 14 maart 2015 praktijk
aantal foto's: 24
Praktijkavond over tuingereedschap door De Tuinheeren. Plus tips over het slijpen van de eigen snoeischaar.
aantal foto's: 12
De plantenruildag op 11 april 2015, zoals gebruikelijk waren we weer welkom bij de familie Schalk in Bakel.
aantal foto's: 11
De Plantenmarkt – Tuinmarkt 2015 in het gezellige centrum van Deurne, een geslaagde markt.
aantal foto's: 26
Een aantal opnamen van mooie schaduwplanten in de tuin van Mieke van Stratum.
aantal foto's: 12
De kerstworkshop 2015, Bloemetje anders. Een gezellige, creatieve avond.
aantal foto's: 18

herinrichting tuin achter