Wegwijs in de fotoalbums

Elke foto links staat voor één album (albumnaam staat onder deze foto).

Overigens, als je de recente foto's (van dit jaar) wilt zien, klik je boven op de knop FOTO'S.

Klik op het album van je keuze - het opent.

Door te klikken op een foto, wordt die vergroot, je kunt dan met de pijltjes links en recht in de foto naar de vorige of de volgende foto gaan.

Met het kruisje (x) rechts onder de foto kun je de vergrote foto sluiten.

Veel kijkplezier!

Lezing januari 2014 plus nieuwjaarsborrel
aantal foto's: 9
Een gezellige bijeenkomst van alle leden van de Plant van de Maand groep als dank voor het voorbije jaar én start van een nieuw tuinseizoen, 17 februari 2014
aantal foto's: 7
Jaarvergadering 2014 (op woensdag 12 februari), huldiging van een jubilaris en afscheid van 2 bestuursleden.
aantal foto's: 12
Op zaterdag 19 april is weer onze jaarlijkse plantenruil gehouden, deze keer bij de familie Schalk, Bakel
aantal foto's: 7
Damesdag in Griendtsveen. Willy Nouwen en Annemarie Coopmans waren 27 april standhouder op de Damesdag in Griendtsveen. Bloemschikdemonstraties en informatie over Groei en Bloei.
aantal foto's: 5
De Planten- en Tuinmarkt 2014, een beetje verregend, maar wel toch best wel heel druk.
aantal foto's: 29
Succes bloemschiksters bij de ZNKB Waalwijk, Ans van Maris is de nieuwe Zuid Nederlandse kampioene 2014. En Marij Berkers is 3e geworden bij de semi profs.
aantal foto's: 18
De Markt Groen Deurne, 10 september 2014, een gezellige markt met een breed aanbod aan groene producten en artikelen.
aantal foto's: 8
Plantenruildag 18 oktober 2014 bij de familie Schalk, Bakel
aantal foto's: 9
De kerstavond op 10 december, een demonstratie van Ans van Maris, kampioen van ZNKB 2014. Haar motto: Van niet alledaagse gebruiksvoorwerpen en van simpele materialen een mooie kerstversiering te maken.
aantal foto's: 19

STORMSCHADE