Wegwijs in de fotoalbums

Elke foto links staat voor één album (albumnaam staat onder deze foto).

Overigens, als je de recente foto's (van dit jaar) wilt zien, klik je boven op de knop FOTO'S.

Klik op het album van je keuze - het opent.

Door te klikken op een foto, wordt die vergroot, je kunt dan met de pijltjes links en recht in de foto naar de vorige of de volgende foto gaan.

Met het kruisje (x) rechts onder de foto kun je de vergrote foto sluiten.

Veel kijkplezier!

Met een flinke groep leden van De Peelbloem hebben we een bezoek gebracht aan de prachtige voorjaarstuin De Tutekow (het kippenhok) van Annemie Kellenaers in Lottum.
aantal foto's: 20
De leden van De Peelbloem hebben op 21 mei 2014 een bezoek gebracht aan drie heel verschillende tuinen in de buurt van Liessel.
aantal foto's: 28
Bezoek van tuinclub De Peelbloem op 17 juli 2014 aan de tuin Hoop op Zegen en kwekerij De kleine Oase, beiden in Weert.
aantal foto's: 18
Tuinclub de Peelbloem bracht op 11 augustus 2014 een bezek aan twee grote tuinen in Ysselsteyn. De tuin van de familie Jenniskens en een bezoek aan hun nabijgelegen vakantievilla.
aantal foto's: 23
Bezoek aan Rozannie's Hof in Mariaheide (bij Veghel) op 17 september 2014. Een charmante tuin met o.a. 150 soorten Buxus.
aantal foto's: 16

herinrichting tuin achter