Groentips & Groeninfo

Voordelige aanbieding regentonnen

Groei&Bloei heeft een mooie aanbieding voor jou als lid. De 'Mini Rainsaver' regenton heeft een inhoud van 100 liter, inclusief een poot zodat je er een gieter onder kunt zetten en een vulautomaat voor de verbinding met de regenpijp. Leverbaar in antraciet en groen, zie de afbeelding. De regenton is dadelijk ook te zien bij de lezing van 9 mei en op de Plantenmarkt van 12 mei. 

Deze regenton heeft normaal een verkoopprijs van € 72,50. Maar als lid kun je deze mini rainsaver tot 15 mei bestellen voor de prijs van slechts € 37.50. 

Je hoeft alleen maar het bedrag over te maken. Betalen is bestellen: Maak (uiterlijk 15 mei) 

€ 37,50 over op rekening IBAN NL88 RABO 01041.45.625 t.n.v. KMPT afdeling Deurne en vermeld naam, telefoonnummer en e-mailadres en je keuze: groen of antraciet.

De tonnen kunnen t.z.t. worden opgehaald op Maassingel142, 5751 VS Deurne. Over de ophaaldatum/tijd ontvang je nog een berichtje.

Schaduwplanten hebben zo hun heel eigen charme.

Tuinieren in de schaduw valt niet altijd mee. Veel planten hebben zon nodig om goed te groeien en te bloeien. Maar toch is er een heel assortiment bijzondere schaduwplanten die een schaduwtuin een heel eigen karakter kan geven.

Op de fotopagina staan een aantal fraaie opnamen van schaduwplanten in de tuin van Mieke van Stratum.

meer

Lid zijn van Groei&Bloei heeft veel voordelen.

Als lid bent van Groei&Bloei profiteer je natuurlijk van alle voordelen van de landelijke vereniging (zie de pagina ‘Waarom Groei&Bloei’, maar je profiteert ook van nogal wat extra’s van je afdeling Deurne/Venray. Op deze pagina een aantal extra activiteiten die het wel heel aantrekkelijk maken om lid te zijn.

21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien