Plant van de Maand

Groei&Bloei Deurne/Venray organiseert zo’n 8 à 9 bijeenkomsten per jaar en het is een goede gewoonte dat de bezoekers iedere keer verrast worden met een Plant van de Maand. Een groep enthousiaste leden vermeerdert bijzondere vaste planten, kweekt die op en zorgt ervoor dat er voor iedere bijeenkomst zo’n 100 planten beschikbaar zijn.

Op die manier kunnen de leden van Groei&Bloei Deurne/Venray kennis maken met een vaak onbekende vaste plant en die natuurlijk eventueel zelf verder vermeerderen.

Meehelpen?

Wil je ook meehelpen om de Plant van de Maand te vermeerderen? Meld je dan aan bij Mieke van Stratum (0493-315439), we kunnen altijd extra mensen gebruiken. Het is gezellig en je helpt om van de vereniging een echte levende vereniging te maken.

De werkgroep is ook erg blij als er leden zijn die zaad, zaailingen of stekken ter beschikking willen stellen.

Plant van de Maand, daar kun je mee thuis komen!

De Plant van de Maand is een begrip bij Groei&Bloei Deurne/Venray. Het vergt behoorlijk wat kwekersplanning om iedere keer weer een aantal kisten met planten gereed te hebben. Maar dankzij het enthousiaste team lukt dat steeds weer.

herinrichting tuin achter
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867