Activiteiten & Actueel

Plantenmarkt - Tuinmarkt 11 mei 2019

Jaarlijkse organiseert Groei&Bloei Deurne/Venray een grote Plantenmarkt - Tuinmarkt in het centrum van Deurne.

Op 11 mei 2019 (de zaterdag voor Moederdag, de tweede zondag in mei) wordt van 10.00 tot 16.00 uur op de Markt een gezellige markt gehouden. 

Dankzij de verschillende kwekers van bijzondere vaste planten en struiken, kan menig tuinliefhebber ook dit jaar weer met een of meer bijzondere aanwinsten naar huis gaan.

Het grote pluspunt van het centrum als locatie zijn de vele daar aanwezige horecagelegenheden met leuke terrassen.

Deurne is centraal gelegen in regio Oost-Brabant/Noord-Limburg, een regio met veel groen en actieve tuiniers (met ruime tuinen!).

Voor de markt worden toonaangevende kwekers uit het hele land en België, alsmede hobbyisten en leden uit de hele regio uitgenodigd.

Het is ieder keer weer een gezellige markt met een ruim aanbod voor liefhebbers. Naast planten vind je er tal van aanverwante tuinartikelen. Maar ook een kinderhoekje en muziek.

Een overzicht met de deelnemers vind je hier

Deelnemen

Als je belangstelling hebt om als standhouder deel te nemen aan de markt, kun je contact opnemen met Henny Linders, hlinders(at)hotmail.com, tel.: 0493-311 463, 06-221 385 85

 Foto’s van de Plantenmarkt - Tuinmarkt 2018 staan op de fotopagina. 

meer

De beste Plantenmarkt - Tuinmarkt in de wijde omgeving

De Plantenmarkt - Tuinmarkt wordt n 2019 al voor de 41e keer georganiseerd. Gestart als markt met zomergoed en bloemen voor Moederdag, is de markt de afgelopen jaren uitgegroeid tot een markt met een enorm aanbod aan planten en aanverwante tuinartikelen. De beste Plantenmarkt - Tuinmarkt in de wijde omgeving!

18
Apr
Zaaien 2019
17
Apr
zomertijd