Activiteiten & Actueel

Plantenmarkt - Tuinmarkt 12 mei 2018

Jaarlijkse organiseert Groei&Bloei Deurne/Venray een grote Plantenmarkt - Tuinmarkt in het centrum van Deurne.

Op 12 mei 2018 (de zaterdag voor Moederdag, de tweede zondag in mei) werd van 10.00 tot 16.00 uur op de Markt een gezellige markt gehouden. 

Dankzij de verschillende kwekers van bijzondere vaste planten en struiken, kon menig tuinliefhebber ook dit jaar weer met een of meer bijzondere aanwinsten naar huis gaan.

Het grote pluspunt van het centrum als locatie zijn de vele daar aanwezige horecagelegenheden met leuke terrassen.

Deurne is centraal gelegen in regio Oost-Brabant/Noord-Limburg, een regio met veel groen en actieve tuiniers (met ruime tuinen!).

Voor de markt worden toonaangevende kwekers uit het hele land en België, alsmede hobbyisten en leden uit de hele regio uitgenodigd.

Het is ieder keer weer een gezellige markt met een ruim aanbod voor liefhebbers. Naast planten vind je er tal van aanverwante tuinartikelen. Maar ook een kinderhoekje en muziek.

Een lijst met de deelnemers aan de Plantenmarkt – Tuinmarkt 2018

 

Foto’s van de Plantenmarkt - Tuinmarkt 2018 staan op de fotopagina. 

meer

De beste Plantenmarkt - Tuinmarkt in de wijde omgeving

De Plantenmarkt - Tuinmarkt wordt n 2018 al voor de 40e keer georganiseerd. Gestart als markt met zomergoed en bloemen voor Moederdag, is de markt de afgelopen jaren uitgegroeid tot een markt met een enorm aanbod aan planten en aanverwante tuinartikelen. De beste Plantenmarkt - Tuinmarkt in de wijde omgeving!

12
Nov
Vergane glorie - Blik op de tuin 875
11
Nov
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin