Titel

Groei&Bloei Deurne/Venray maakt elke maand (behalve in de zomermaanden) een Nieuwsbrief. Deze  Nieuwsbrief houdt je op de hoogte van interessante zaken: het actuele programma, de eerstkomende bijeenkomst en het laatste nieuws.

De meeste leden ontvangen de nieuwsbrief (gelukkig) per mail. Deze vorm van verzenden betekent een belangrijke kostenbesparing voor de vereniging. We besparen daardoor immers veel op portokosten. Daarnaast biedt de digitale versie meer mogelijkheden dan de geprinte versie, je kunt vaak doorklikken naar interessante websites (bijvoorbeeld over het onderwerp van een lezing).

Het aanmelden voor de digitale nieuwsbrief (omdat we jouw mailadres bijvoorbeeld nog niet kennen) kan via de pagina Aanmelden digitale Nieuwsbrief.

Mocht het je niet bevallen dan kun je je altijd weer afmelden.

Ontvangers van de digitale Nieuwsbrief ontvangen ook automatisch de Nieuwsflits; daarmee herinneren wij je aan komende activiteiten.

Maar als je geen digitale versie kunt (of wilt) ontvangen, kunnen we je natuurlijk probleemloos de geprinte versie blijven sturen.

De 5 zekerheden van Groei&Bloei Deurne/Venray

Elke maand (behalve de zomermaanden) 'n nieuw tuinonderwerp.

Altijd in het Gerardushuis aan de Parkstraat 2, 5752 AP Deurne/Walsberg

Altijd op de tweede woensdagavond van de maand van 20.00 tot ca. 22.30u.

Altijd een gezellige koffiepauze

Altijd (nou ja, bijna altijd) een gratis Plant van de Maand.

Meld je nu aan als lid

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien