Bestuur afdeling Deurne

Nieuwe bestuursleden gezocht

Onze afdeling is er een met veel actieve leden; de activiteiten van het jaarprogramma worden goed bezocht. Zo is er altijd een goed gevulde zaal bij de lezingen. Ook kijken veel leden bijvoorbeeld uit naar ons programma met tuinbezoeken. Maar zo’n programma ontstaat niet vanzelf. We hebben een actief en enthousiast bestuur, maar voor enkelen zit de zittingstermijn er binnenkort op en binnen nu en twee jaar zullen twee leden zich niet meer herkiesbaar stellen.

Vandaar dat we op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden, namelijk een secretaris en een algemeen bestuurslid.

Heb je belangstelling voor een bestuursfunctie en ben je benieuwd hoe het er zo aan toe gaat in het bestuur, dan nodigen we je uit om een tijdje mee te lopen in het bestuur om te kijken of het wat voor je is en om wederzijds te kijken of het klikt. Wil je meer informatie of wil je meteen aansluiten, neem gerust contact op met onze voorzitter Francien Koolen mfkoolenaarts-c@telfort.nl of 0493-315262.

Francien Koolen-Aarts

mfkoolenaarts-c(at)telfort.nl

Mieke van Stratum

a.stratum65(at)upcmail.nl

Jeanet van Hylckama Vlieg

jvanhylckamavlieg(at)kpnmail.nl

Henny Linders

hlinders(at)hotmail.com

werkgroep Plantenmarkt

Willy Nouwen

wnouwen(at)onsbrabantnet.nl

werkgroep Bloemschikken

Leendert Brouwer

bea.brouwer(at)hotmail.com

werkgroep Tuinclub

John Bax (geen bestuurslid)

johnbax(at)hetnet.nl

Vele groene handen maken onze activiteiten mogelijk:

Bloemschikken

Willy Nouwen, coördinator

Plant van de Maand

Mieke van Stratum, Leendert Brouwers, Peter van de Crommenacker

Tuinclub De Peelbloem

Leendert Brouwer, Herma Burgstaller, Hettie van Beek, Magda van Kinderen en Mieke van Stratum

Plantenmarkt

Hennie Linders, Hans van Dreumel, Mart van Dam

Ook actief worden?

Wij vinden al onze leden bijzonder. Wil jij echter meer doen dan 'gewoon' lid zijn? Neem dan contact op met één van de bestuursleden voor de mogelijkheden.

Vergane glorie - Blik op de tuin 875
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin