Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport bieden de Rabobanken hun kennis, hun netwerk en financiĆ«le ondersteuning aan clubs en verenigingen.

Ook dit jaar doet Groei&Bloei Deurne/Venray weer mee met de Rabo Clubkascampagne, dit jaar onder de nieuwe naam:
Rabo ClubSupport.
Als lid bepaalt u welke club/vereniging een financiƫle ondersteuning vanuit de Rabobank ontvangt. Kortom: uw stem is geld waard.
Natuurlijk hopen we opnieuw op uw stem, maar let op: het stemmen gaat dit jaar anders dan eerdere jaren.
Dit jaar kun je via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren stemmen op jouw favoriete organisatie.
Je ontvangt dit jaar van de bank dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'.
De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020.

Ieder lid heeft 5 stemmen die hij/zij aan haar favoriete club/vereniging kan toewijzen. Maximaal 2 stemmen per club/vereniging.
Helaas kunt u alleen op onze afdeling stemmen als u bent ingeschreven bij Rabobank Peelland Zuid.

Daarnaast bevelen wij onderstaande groenverenigingen van harte aan.

• Ossenbeemd
  • Bijenhoudersvereniging St. Ambrosius Peelland
  • Natuur Hobbypark Deurne

Geen Rabo app en internetbankieren?
Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Namens bestuur van Afd. Groei&Bloei Deurne/Venray bedankt voor uw steun.