Marietje van de Wetering overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat Marietje van de Wetering op zaterdag 11 april helaas is overleden. Marietje heeft jarenlang een flink stuk van haar grote tuin beschikbaar gesteld om de verschillende Planten van de Maand op te kunnen kweken. Een enorm aantal verschillende Planten van de Maand zijn in haar tuin opgekweekt, totdat het door de achteruitgang van haar gezondheid teveel werd. Wekelijks waren een aantal leden van de werkgroep welkom in haar tuin (en huis) om de planten te verzorgen. En altijd was er koffie of thee met de spreekwoordelijke speculaas.
Het bestuur van Groei&Bloei Deurne/Venray is Marietje nog steeds dankbaar voor de ruimte en voor de gezelligheid die ze jarenlang geboden heeft.
We wensen haar familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.