Deurne/Venray

Succesvolle Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken bij Groei & Bloei afdeling Deurne/Venray

Zondag 6 november organiseerde onze afdeling in samenwerking met de leerlingen van het Hub Van Doorne College en de regionale werkgroep “bloem” het 36e Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken.
Het is een fantastische dag geworden. Enthousiaste deelnemers, veel publiek tijdens de openingsuren en bij de demonstraties bloemschikken en bij de markt. De foto’s op de fotopagina spreken voor zich.
Het was echter ook hard werken. Dank aan Willy Nouwen voor de vele dagen/weken voorwerk, zonder haar was het ons niet gelukt. Dank ook aan de 19 vrijwilligers en bestuursleden die zaterdag en zondag van 7.30 uur tot 17.30 uur vele uren in touw waren. Het was misschien wat veel, maar we kunnen terugkijken op een geweldig evenement
De sfeerfoto’s en werkstukken spreken voor zich, zie de fotopagina.

Op de foto hierboven de winnares van de ere-klasse tevens kampioen 2022 Maria Hendrikx, lid van Groei & Bloei Asten/Someren.
We danken ook het schoolteam (zie foto onder) o.l.v. Ine Rademakers en de leerlingen van het Hub van Doorne College die de hele dag gezorgd hebben voor koffie, thee en de voortreffelijke lunch.
Het Eindhovens Dagblad heeft verslag gedaan in de krant op 7 november en er is ook een film met interviews van DMG Deurne op hun website Deurne Media Groep | Al het nieuws uit de regio Deurne (dmgdeurne.nl)