Deurne/Venray

Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken 2019

Zondag 6 oktober is het zo ver, het Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken in Waalwijk. Met bijna 60 deelnemers in diverse klassen wordt het vast en zeker een kleurig en zeker bloemrijk gebeuren in het Waalwijkse en je mag mee komen genieten.
Van 11.00 uur tot 17.00 uur ben je als bezoeker welkom in Praktijkschool MET-Pro, aan de Koetshuislaan 1, in Waalwijk-Driessen. ’s Morgens kun je de deelnemers aan het werk zien en hen aanmoedigen natuurlijk. In de middag geniet je van spectaculaire demonstraties bloemschikken die verzorgd worden door Jack van Schaik, plantaardig arrangeur uit Waalwijk en door Leo van den Hoven, jarenlang actief als bloemschikdocent van de groenopleidingen in Den Bosch.
 

Maar er is nog meer te beleven: leuke aanschuifworkshops, gezellige kraampjes met lekkers en leuke hebbedingen en natuurlijk kun je het mooie bloemwerk dat de deelnemers gemaakt hebben nu van dichtbij bewonderen. In de middag wordt twee keer een verloting georganiseerd met mooie prijzen, want ja ook de werkstukken die gemaakt zijn tijdens de bloemschikdemonstraties door Jack van Schaik en Leo van den Hoven doen allemaal mee in de prijzenpot. Je kunt dus zomaar naar huis gaan met zo’n bijzonder bloemwerk.
Er is koffie/thee of een frisje verkrijgbaar en voor de liefhebbers zorgen de baktalenten van Groei & Bloei De Langstraat voor heerlijke taart.

Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken
Locatie: Praktijkschool MET-Pro, Koetshuislaan 1, 5146 BA Waalwijk-Driessen
Van 11.00 tot 17.00 uur
Entree € 2,50 p.p. inclusief een consumptie.