Lilian van Marrewijk, nieuwe docent bloemschikken voor de voorjaarscursus

We hebben in Lilian van Marrewijk een nieuwe, ervaren en enthousiaste docent bloemschikken gevonden. Lilian gaat in het voorjaar de basiscursus Creatief met Groen verzorgen. Zij leert cursisten dan de basisbeginselen van mooie boeketten maken en romantische bloemstukken. Zij is jarenlang docent bloemschikken en groen-breed geweest bij het AOC-Limburg, nu bekend als Citaverde. Ongeveer 10 jaar geleden is ze overgestapt op het lesgeven in biologie. Toch miste zij het geven van bloemschiklessen dus toen Willy Nouwen vroeg of zij cursussen wilden gaan geven bij Groei&Bloei twijfelde zij geen moment en heeft meteen ja gezegd. Hopelijk ziet u haar binnenkort!

De data waarop Lilian de basiscursus Creatief met Groen gaat geven zijn:
Donderdag 20-2, 5-3, de resterende 3 lessen worden naar verwachting in het najaar gegeven.
De cursus wordt gegeven in de Ossenbeemd in Deurne.
Aanvang 20.00 uur.

We bieden een all-inclusive mogelijkheid aan: voor leden € 77,50 en voor niet-leden € 92,50; wij zorgen dan voor het materiaal.
Daarnaast bieden we ook een mogelijkheid aan waarbij je voor eigen materiaal zorgt: voor leden € 40,- en voor niet-leden € 50,00, dit is dus exclusief materiaal.

Wil je nog informatie, neem dan contact op met Willy Nouwen via e-mail wnouwen(at)onsbrabantnet.nl of telefonisch 06 13181873